Om iTrondheim

Det er et stort mangfold av frivillige foreninger som bidrar til at Trondheim er en aktiv og trivelig by. For å synliggjøre frivilligheten har Trondheims frivilligsentraler og Trondheim kommune utarbeidet foreningsportalen iTrondheim. Portalen viser alle 2282 frivillige foreninger som finnes i byen. 

Informasjonen som i dag ligger på din forenings "infoside" i iTrondheim trenger å bli kontrollert og oppdatert.

Du kan fylle inn mange opplysninger, men det viktigste er følgende:

  1. Kort beskrivelse/ingress, 2-3 setninger
  2. Logo/ bilde som beskriver din forening (foreningen blir mer synlig med logo og et bilde)
  3. Kontaktinfo (tlf, e-post, besøksadresse/postadresse, kontaktperson) Fyll gjerne inn mer om du ønsker.
  4. Nettside adresse/facebookside, antall medlemmer
  5. Hvilke aktivitetskategorier dere er involvert i. 
  6. Gjerne litt mer utfyllende beskrivelse om hva dere driver med.

For å få et inntrykk av hvordan du kan gjøre det, kan du gå inn på Sjetne frivilligsentral eller Strinda frivilligsentral sin oppføring.

Hver forening har sin egen "infoside"  på iTrondheim. For de foreninger som i dag ikke har egne websider kan dette være en fin mulighet til å vise seg frem. Fra april 2024 vil vi sende ut en årlig epost/sms med beskjed om å oppdatere kontaktinfo. Skjer det endringer underveis i året, kan du når som helst gå inn og redigere din forening med lenken som er tilsendt.

Vi håper at iTrondheim skal være med og synliggjøre det positive engasjementet som skapes av frivilligheten i Trondheim. I foreningsportalen kan du søke på byområder,  kategori og aktiviteter foreningen organiserer. Foreningsportalen bør være et godt hjelpemiddel for alle som ønsker å finne noe å engasjere seg i eller delta på av frivillige aktiviteter. Øverst i høyre hjørne er det mulig å velge språk, slik at alle kan finne informasjon på sitt eget morsmål.

Med hilsen Trondheim kommune, Trondheims frivilligsentraler og IT leverandør WIS

Flere dokumenter

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Foreningsportal