Informasjon om iTrondheim.org

Trondheim skal i 2023 være Europeisk frivillighetshovedstad. Det er vi på grasrota som utgjør den frivillige innsatsen som byen vår nå skal vise fram. Frivilligsentralene i Trondheim og Trondheim kommune er i ferd med å utvikle foreningsportalen iTrondheim Portalen skal vise mangfoldet av frivillig innsats i regi av lag og foreninger som finnes i Trondheim. 

Informasjonen som i dag ligger på din forenings "infoside" trenger å bli kontrollert og oppdatert.

Du kan fylle inn mange opplysninger, men det viktigste er følgende:

  1. Kort beskrivelse, 2-3 setninger
  2. Logo/ bilde som beskriver din forening
  3. Kontaktinfo (tlf, e-post, besøksadresse/postadresse, kontaktperson) Fyll gjerne inn mer om du ønsker.
  4. Nettside adresse/facebookside, antall medlemmer

For å få et inntrykk av hvordan du kan gjøre det, kan du gå inn på Sjetne frivilligsentral eller Strinda frivilligsentral sin oppføring.

Hver forening vil få sin egen "infoside" via iTrondheim. For de foreninger som i dag ikke har egne websider kan dette være en fin mulighet til å vise seg frem. Foreningens infoside vil bli informasjon som gir folk et inntrykk av hvilken forening det er. Planen er at iTrondheim årlig skal sende ut e-post/sms med beskjed om å oppdatere kontaktinfo. Skjer det endringer kan du naturligvis gå inn og redigere når som helst. Du kan selv redigere din forening med din unike kode.

Målet med iTrondheim er at det skal være enkelt for alle å se hva som foregår av organisert frivillighet i Trondheim. Du kan søke på byområder,  kategori, aktivitet og målgruppe foreningen er plassert i.  Når hver forening har oppdatert sin kontaktinfo vil forhåpentligvis iTrondheim bli et fint verktøy for å finne fram til hva som foregår av frivillighet i byen vår. Øverst i høyre hjørne er det mulig å velge språk, slik at alle kan forstå det som står.

Med hilsen Trondheim kommune, frivilligsentralene i Trondheim og IT leverandør WIS

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Foreningsportal