Om iTrondheim

I Trondheim er det stort mangfold av frivillige foreninger som alle bidrar til at vi bor i en aktiv og trivelig by. Frivilligsentralene i Trondheim og Trondheim kommune jobber nå med å få en oversikt over alle frivillige foreninger i byen. Sammen med dere utvikler vi foreningsportalen iTrondheim 

Informasjonen som i dag ligger på din forenings "infoside" i iTrondheim trenger å bli kontrollert og oppdatert.

Du kan fylle inn mange opplysninger, men det viktigste er følgende:

  1. Kort beskrivelse/ingress, 2-3 setninger
  2. Logo/ bilde som beskriver din forening
  3. Kontaktinfo (tlf, e-post, besøksadresse/postadresse, kontaktperson) Fyll gjerne inn mer om du ønsker.
  4. Nettside adresse/facebookside, antall medlemmer
  5. Hvilke aktivitetskategorier dere er involvert i. (kryss av i alternativene)
  6. Gjerne litt mer utfyllende beskrivelse om hva dere driver med.

For å få et inntrykk av hvordan du kan gjøre det, kan du gå inn på Sjetne frivilligsentral eller Strinda frivilligsentral sin oppføring.

Hver forening får sin egen "infoside"  iTrondheim. For de foreninger som i dag ikke har egne websider kan dette være en fin mulighet til å vise seg frem. Fra 2024 vil vi sende ut en årlig epost/sms med beskjed om å oppdatere kontaktinfo. Skjer det endringer kan du naturligvis gå inn og redigere når som helst. Du kan selv redigere din forening med din unike kode.

Målet med iTrondheim er at det skal være enkelt for alle å se hva som foregår av organisert frivillighet i Trondheim. Du kan søke på byområder,  kategori, aktivitet og målgruppe foreningen er plassert i.  Når hver forening har oppdatert sin kontaktinfo vil forhåpentligvis iTrondheim bli et fint verktøy for å finne fram til hva som foregår av frivillighet i byen vår. Øverst i høyre hjørne er det mulig å velge språk, slik at alle kan forstå det som står.

Med hilsen Trondheim kommune, frivilligsentralene i Trondheim og IT leverandør WIS

Flere dokumenter

Om iTrondheim

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Foreningsportal