Caucasian Union Of Norway

Caucasian Union of Norway er en ideell frivillig organisasjon etablert i Trondheim i 2017. Organisasjonens formål er å arbeide for å fremme sosial utjevning. Vi vil skape møtesteder i lokalsamfunnet, styrke enkeltmenneskers medansvar og samfunnsengasjement og praktiserer inkludering, dialog og fellesskap. Vi tar sikte på å bidra til kunnskapsformidling ved å samle mennesker til diskusjonsfora og seminarer, arrangere konferanser og kurs og gjennomføre aktiviteter for barn og ungdom. ​ Caucasian Union of Norway fokusområdet er samhandling mellom ulike mennesker i samfunnet.  Med prosjektene våre ønsker vi å nå barn, ungdom, voksne og eldre, hvor man jobber for å øke tilhørigheten til landet vi bor i. Aktivitetene våre setter mennesket sentralt og målet er bedre livskvalitet for hver enkelt. ​ Caucasian Union of Norway er en åpen organisasjon for alle som ønsker å være med. Formålet er å legge til rette for dialog rundt sosiale utfordringer på tvers av hudfarge, etnisitet, legning og tro. Organisasjonen flagger demokrati, menneskerettigheter, likestilling og ytringsfrihet. Caucasian Union of Norwayer ingen religiøs eller etnisk organisasjon. ​ Caucasian Union of Norway består av flere forsamlinger  eller utvalg: kunst og kultur forsamling, interreligiøs dialog forsamling, student forsamling, interkulturell dialog forsamling og helse/idrett forsamling. Innenfor foreningens rammer og vedtekter står hver enkelt forsamling fritt til å planlegge og gjennomføre det de ønsker. Styre til foreningen har ansvar for å legge til rette for utvalgenes behov ved planlegging og gjennomføring av aktiviteter. Det er fritt for alle å velge hvilken forsamling man vil være aktiv i. ​ Foreningen er landsdekkende, organisert i regionale avdelinger med hovedsete i Trondheim. I tillegg finnes Caucasian Union of Norway i dag i Oslo, Trondheim, Orkanger, Moss, Sandnes, Bergen. Hver enkelt avdeling er uavhengig seg imellom når det gjelder økonomi og styring. ​ Caucasian Union of Norway finansieres gjennom private donasjoner fra lokale forretninger og fagfolk.Støttet av engasjerte frivillige oppnås en bemerkelsesverdig høy produksjon på relativt små budsjett. Caucasian Union of Norway mottar også prosjektstøtte fra ulike statlige enheter og sponsormidler fra bedrifter i tillegg til en mindre medlemskontingent av sine medlemmer, og samarbeider med ulike aktører på lokalt og nasjonalt nivå.

Caucasian Union of Norway er en ideell organisasjon som arbeider for å fremme sosial utjevning og skape et mer inkluderende, mangfoldig og bærekraftig samfunn. Organisasjonen skaper møteplasser i lokalsamfunnet som styrker enkeltmenneskers medansvar og samfunnsengasjement, og tar sikte på å bidra til kunnskapsformidling og bedre livskvalitet for alle.

Hvis du ønsker å engasjere deg for å gjøre en forskjell i samfunnet, er Caucasian Union of Norway det perfekte stedet for deg! Som frivillig i organisasjonen får du muligheten til å jobbe for å fremme verdier som demokrati, menneskerettigheter, likestilling og ytringsfrihet, samtidig som du bidrar til å skape et mer inkluderende samfunn for alle.

Som frivillig i Caucasian Union of Norway får du muligheten til å delta i en rekke spennende aktiviteter og prosjekter, som interreligiøs dialog, kunst og kultur, studentaktiviteter, helse og idrett, og interkulturell dialog. Du vil også få muligheten til å møte og jobbe med mennesker fra ulike bakgrunner og kulturer, og utvikle dine egne ferdigheter og evner i et trygt og inkluderende miljø.

Som frivillig i Caucasian Union of Norway vil du spille en viktig rolle i å bygge et mer inkluderende, mangfoldig og bærekraftig samfunn for fremtiden. Du vil være med på å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet og bidra til å skape en bedre verden for våre barn og unge. Bli med i Caucasian Union of Norway i dag og start din reise mot å gjøre en forskjell!

Kontaktinformasjon

99888485 / 

info@caucasian.no

www.caucasian.no/

www.facebook.com/caucasianunionofnorway/

Ilias S. Gerikhanov

Besøksadresse
Ringvålvegen 14, 7080 Trondheim

Postadresse
Brundalsgrenda 12, 1 Jakobsli
7058 Charlottenlund

Andre opplysninger

Org.nummer
923596798

Stiftet dato
22.09.2019

Ant. medlemmer
23124

Vipps-nummer
131842

Kategori
Interesseorganisasjon

Område
Charlottenlund/Brundalen/Jonsvatnet

Stikkord
sosial likhet, samfunn, inkludering, dialog, kunnskapsformidling, komiteer, regionale avdelinger, private donasjoner, frivillige, engasjement, menneskerettigheter, demokrati, ytringsfrihet, interkulturell dialog, interreligiøs dialog, kunst og kultur, idrett og helse, sponsorstøtte, medlemskontingent, oppvekst, utdanning, lek, læring, aktiviteter, fritid, sosiale relasjoner, vennskap, emosjonell utvikling, fysisk helse, mental helse, trivsel, trygghet, omsorg, foreldre, skole, barnehage, ungdomstid, identitet, kreativitet, talentutvikling, fremtid, miljøbevissthet, samfunnsengasjement, likestilling, mangfold, tilrettelegging.

Sist oppdatert
12.09.2023

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Foreningsportal