Nidarøst Orienteringsklubb

Nidarøst OK holder til i Trondheim og ble formelt stiftet 8. januar 1985 med utgangspunkt i O-avdelingene til Charlottenlund, Othilienborg, Strindheim og Utleira idrettslag. De fleste medlemmene er fra området øst for Nidelven, men vi har også medlemmer fra andre bydeler. I 2023 er medlemmene våre i alderen 5 til 90 år

Arrangementer i 2023: 

NM Presisjonsorientering 23. og 24, september (PreO og TempO), 

Ungdomsløp, Sprintløp, Bedriftsløp, Orienteringsskole for unge mellom 8 og 15 år, Orienteringskurs for voksne, Klubbmesterskap, Treningsløp, Klubbtur m.m. 

Faste treninger: 

Onsdager kl. 18.00 vår og høst trening for barn og ungdom, vi har plass til flere. 

Mandager kl. 18.00 hele året, løpe og orienteringstrening for voksne. 

Torsdager i vinterhalvåret er det styrketrening. 

Velkommen til orienterings-skole 2023! 

Nidarøst orienteringsklubb arrangerer i vår o-skole for unge mellom (ca) 9 og 13 år. O-skolen vil gå over 3 onsdager: 26. april, 3. mai og 10. mai. På o-skolen vil du lære bruk av kart og kompass av erfarne instruktører. Vi legger vekt på lek og allsidighet, og vil ha varierte orienteringsaktiviteter. O-skolen passer både for nybegynnere og for de som har prøvd orientering før. 

Vi møtes på Lohove parkeringsplass* kl 1800 alle kveldene. (*der bussen snur, rett ved Lohove barnehage) 

Det er gratis å være med på o-skolen, og om man ønsker å fortsette med orientering, kan man delta på ordinære treninger som også foregår onsdagskveldene. Du kan finne mer informasjon på hjemmesiden til Nidarøst: www.nidarost.no Der kan du også melde deg på. Påmelding o-skole.

Samfunnsansvar: 

Vi lager skolekart for følgende skoler: Åsvang, Utleira, Brundalen, Strindheim, Charlottenlund, Steindal, Hoeggen, Ranheim, Charlottenlund VGS og St.Olavs hospital. Vi kan også på spørsmål lage andre kart for skoler. Vi arrangerer hvert år skoleorientering på noen utvalgte skoler i forbindelse med Verdens Orienterings Dag (WOD). Vi har et godt samarbeid med Paraidrettssenteret i Trøndelag (Ranheim aktivitetshall), og har egne O-kart både inne og ute der. Vi arrangerer aktiviteter for all-idretten på bestilling.

Fritidsaktiviteter

Orientering

Kontaktinformasjon

48177743 / 

leder@nidarost.no

www.nidarost.no/

www.facebook.com/nidarost/

Stig Mjaaland

Besøksadresse

Postadresse

7035 Trondheim

Andre opplysninger

Org.nummer
984015569

Stiftet dato
01.01.1985

Ant. medlemmer
90

Kategori
Idrett/sport

Område
Byomfattende

Målgrupper
Barn (0-12)
Ungdom (13-18)
Voksen (19-64)
Godt voksen (65+)
Jente/Kvinne
Gutt/Mann
Student
Funksjonsvariasjon

Sist oppdatert
17.04.2023

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Foreningsportal